Over Germach

Wie zijn wij

Sinds 2000 is Germach Service actief op het gebied van reparatie, preventief onderhoud, storingen en revisie van metaalbewerkingsmachines, waarbij het accent ligt op verspanende machines.
Tevens beschikken wij over een goed uitgeruste werkplaats waar machinespindels gerepareerd en gereviseerd worden.
Onze monteurs zijn allround specialisten die alle voorkomende problemen aan kunnen, besturingstechnisch, mechanisch en geometrisch.
Tot onze klanten behoren kleine en grote metaalbewerkende bedrijven in Limburg, Noord-Brabant, een deel van Gelderland en het Belgisch grensgebied.

Preventief Onderhoud

Wij adviseren onze klanten om regelmatig onderhoud te laten plegen aan de machines. Zo loop je aanzienlijk minder risico op onverwachte storingen.
Bij een onderhoudsbeurt nemen we met behulp van een uitgebreide checklist een machine of desgewenst het complete machinepark onder handen, we vervangen filters, maken smeerleidingen en sensoren schoon, meten de machines, reinigen etc.

Revisie en verhuizingen

Germach biedt niet alleen onderhoud ter plekke. We reviseren eveneens complete machines. Indien nodig voorzien we een bestaande machine van klantspecifieke aanpassingen.
Tevens nemen wij complete verhuizingen van machineparken voor onze rekening. Door in vooraf geplande fases te werken kan de klant het productieproces zo veel mogelijk door laten gaan.